Ochrana osobných údajov

I. Základné ustanovenia
  • Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“) je:
NÁBYTOK U BRUCKNERA s.r.o., IČO 46452061 so sídlom: Farská 17,949 01 NITRA
(ďalej len: „prevádzkovateľ“).
  • Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú:
    adresa: Nábytok u Brucknera s.r.o,Farská 17, 949 01 Nitra
    e-mail: predajna@bruckner.sk
    telefón: +421 37 65 85 401
  • Osobnými údajmi sa rozumejú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe; identifikovateľnou fyzickou osobou je fyzická osoba, ktorú možno priamo či nepriamo identifikovať, najmä odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, sieťový identifikátor alebo odkazom na jeden či viac zvláštnych prvkov fyzickej, fyziologickej, genetickej, psychickej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.
  • Zodpovednú osobu pre ochranu osobných údajov je možné kontaktovať písomne emailom na adrese predajna@bruckner.sk, alebo poštou na adrese:Nábytok u Brucknera s.r.o, Farská 17,949 01 NITRA
II. Zdroje a kategórie spracovávaných osobných údajov
  • Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytli alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia Vašej objednávky.
  • Prevádzkovateľ spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nutné pre plnenie zmluvy.
III. Zákonný dôvod a účel spracovania osobných údajov
  • Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je jedno alebo viacero z nasledujúcich
    • plnenie zmluvy medzi Vami a prevádzkovateľom podľa § 13 ods. 1 písm. b) Zákona,
    • oprávnený záujem prevádzkovateľa na poskytovaní priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov) podľa § 13 ods. 1 písm. f) Zákona,
    • Váš súhlas so spracovaním pre účely registrácie na webovej stránke www.bruckner.sk podľa § 13 ods. 1 písm. a) Zákona
    • Váš súhlas so spracovaním pre účely poskytovania priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov ) podľa § 13 ods. 1 písm. a) Zákona v prípade, že nedošlo k objednávke tovaru alebo služby.
  • Účelom spracovania osobných údajov je
  • vybavenie Vašej požiadavky,alebo objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom;
  • pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzavretie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany prevádzkovateľa plniť,
  • zasielanie obchodných oznamov a výkon ďalších marketingových aktivít.
  • Zo strany prevádzkovateľa nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle § 28 Zákona.
IV. Doba uchovávania osobných údajov
  • Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje
    • po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 10 rokov od ukončenia zmluvného vzťahu).
    • po dobu, než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 5 rokov, ak sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu.
  • Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže.
V. Príjemcovia osobných údajov (subdodávatelia prevádzkovateľa)
  • Príjemcovia osobných údajov sú osoby
    • podieľajúce sa na výrobe tovaru
    • podieľajúce sa na dodávaní tovaru / služieb /
    • podieľajúce sa na vybavovaní reklamácie
    • zaisťujúce služby za účelom realizácie platby,finančné inštitúcie či splátkové spoločnosti,alebo poskytovatelia platobných služieb
    • v určitých prípadoch potrebné spolupracovať aj s inými spoločnosťami, ktoré plnia úlohy pre prevádzkovateľa. Spoločnosť si starostlivo vyberá svojich partnerov, ktorým Vaše dáta zveruje a ktorí sú schopní zaistiť také technické a organizačné zabezpečenie Vašich údajov, aby nemohlo dôjsť k neoprávnenému alebo náhodnému prístupu k Vašim údajom či k ich inému zneužitiu. Jedná o služby zaisťujúce prevádzkovanie webovej stránky a ďalšie služby v súvislosti s riadením prevádzky. Napr. účtovnícke a ekonomické služby, archivačné služby ,služby spojené s dodanim softvéru a pod.)
  • Prevádzkovateľ nemá v úmysle odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU) alebo medzinárodnej organizácii.
VI. Vaše práva
  • Za podmienok stanovených v Zákone máte
    • právo na prístup ku svojím osobným údajom podľa § 21 Zákona,
    • právo na opravu osobných údajov podľa § 22 Zákona, poprípade obmedzenie spracovania podľa § 24 Zákona,
    • právo na výmaz osobných údajov podľa § 23 Zákona,
    • právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa § 27 Zákona,
    • právo na prenosnosť údajov podľa § 26 Zákona,
    • právo odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email prevádzkovateľa uvedený v čl. III týchto podmienok.
  • Ďalej máte právo podať sťažnosť u Úradu pre ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov.
VII. Podmienky zabezpečení osobných údajov
  • Prevádzkovateľ prehlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia
    k zabezpečeniu osobných údajov.
  • Prevádzkovateľ prijal technické opatrenia k zabezpečeniu dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe, najmä zabezpečenie prístupu ku počítačom heslom, používaním zabezpečeného softvéru a pravidelnou údržbou počítačov.
  • Prevádzkovateľ prehlasuje, že k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.
VIII. Cookies
  • Spoločnosť Nábytok u Brucknera s.r.o používa cookies na zlepšovanie svojich online služieb. Používaním stránky prevádzkovanej Nábytkom u Brucknera s.r.o vyjadrujete tejto spoločnosti súhlas s používaním cookies v súlade s nastavením prehliadača.
    Ak navštívite naše webové stránky a zároveň máte v prehliadači povolené prijímanie cookies, považujeme to za súhlas s ich používaním a akceptovanie našich podmienok používania. Inštrukcie ako zmeniť nastavenia cookies nájdete v Nápovede alebo Pomoci každého prehliadača.
  • Čo sú cookies
    Súbory cookies sú malé dátové súbory vďaka ktorým si internetový obchod/webová stránka môže na určitý čas uchovávať údaje o činnosti a nastaveniach (napr. prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a pod.). Internetový obchod predávajúceho používa súbory cookies na zapamätanie si používateľských nastavení kupujúceho a pre nevyhnutnú funkcionalitu internetového obchodu. Kupujúci môže všetky súbor cookies uložené v jeho zariadení vymazať a prípadne internetový prehliadač vo svojom zariadení nastaviť tak, aby znemožnil ich ukladanie. V takom prípade bude kupujúci pri opakovanej návšteve internetového obchodu pravdepodobne musieť manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby alebo funkcie internetového obchodu nemusia byť funkčné. Cookies, ktoré používame, nepoškodzujú váš počítač ani iné zariadenia používané na prehliadanie internetu.
IX. Záverečné ustanovenia
  • Odoslaním kontaktov z internetového kontaktného formulára potvrdzujete, že ste oboznámený/á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate,
  • súčasne potvrdzujete, že v prípade, ak máte menej ako 16 rokov, vám bol zákonným zástupcom (napr. rodičom) poskytnutý alebo schválený súhlas so spracovaním vašich osobných údajov.
  • S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára, alebo podpisom objednávky, alebo Zmluvy o dielo. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámený/oboznámená s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.
  • Prevádzkovateľ je oprávnený tieto podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach.
Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňa 25.5.2018.
Akčná ponuka
  • AMANTA-výpredaj
    2 001,00€1 599,00€
    AMANTA-výpredaj

    AMANTA-výpredaj

    text_manufacturer Jelínek text_modelAMANTA text_availability text_instock
    text_price 1 599,00€ 2 001,00€
    Založené na 0 recenziách.
    posteľ AMANTA zo spálne Amanta s nočnými stolíkmi
    prevedenie:dubový masív hr.40mm a 25mm:white/alder,povrchová úprava olej
    rozmer:-posteľ: vnútorný180x200,vonkajší:252x213/96cm
    nočný stolík je súčasťou postele
    pôvodná cena za zostavu:2001€
    výpredajová cena:1 599€
    POSTEĽ BEZ ROŠTOV A MATRACOV.TÚTO VÝBAVU SI VIETE ZVOLIŤ PODĽA VLASTNÉHO VÝBERU
    posteľ má úložný priestor
  • ANTIBACTERIAL fix
    309,00€154,50€
    ANTIBACTERIAL fix

    ANTIBACTERIAL fix

    text_manufacturer MATERASSO text_modelANTIBACTERIAL fix text_availability text_instock
    text_price 154,50€ 309,00€
    Založené na 0 recenziách.
    ANTIBACTERIAL fix
    Penový matrac,jadro ktorého tvorí kombinácia antibakteriálnej peny a PUR peny hustoty 28kg/m3.Povrch je tvarovo prerezaný pre čo najdetailnejšie prispôsobenie matraca telu užívateľa.
    Spodná strana profilovaná s tzv. "nopkami",napomáha dobrému odvádzaniu vlhkosti z matraca.
    Zvýhodnená cena154,50€/ks platí pri kúpe dvoch matracov do rozmeru 200x90.
    Viac info.na stiahnutie nižšie.
     
    typ:                                                 -penový matrac
    materiál:    -peny:PUR pena/antibakteriálna pena
    poťah:
     
    -ALOE VERA,odzipsovateľný a prateľný(60oC)
    štandardné rozmery v cm:
     
    -80x200,90x200(80x195,85x195,90x190),100x200
    -120x200,140x200,160x200,180x200
    možnosť výroby atypu(šírka/dĺžka):
      -áno (na celé cm do rozmeru š.180 cm a dl.220 cm)
    -pre nacenenie atypického rozmeru nás kontajtujte tu
    výška:
     
    -18cm
    nosnosť:
     
    -125kg
    záruka:
     
    -2 roky
    doporučený rošt:   -lamelový
    dodacia doba:   -pri "vákuo" balení 48 hodín na sklad predajne
    na stiahnutie:
     
       popis produktu a akciový leták
     SPÝTAJTE SA NA PRODUKT
    matrac je možné vyskúšať na predajni
  • ATUT
    1 449,40€724,70€
    ATUT

    ATUT

    text_manufacturer Klose text_modelATUT text_availability text_instock
    text_price 724,70€ 1 449,40€
    Založené na 0 recenziách.
    ATUT zostava:stôl+stoličky
    prevedenie:buková dyha/masív, morenie "koňak",sedák: látka 
    rozmer stola:85x130-170/75cm,rozkladací
     
    pôvodná cena za zostavu:1 449,40 €
    výpredajová cena:724,70€
     
  • Curem C2000
    840,00€420,00€
    Curem C2000

    Curem C2000

    text_manufacturer Hilding Anders text_modelCurem C2000 text_availability text_instock
    text_price 420,00€ 840,00€
    Založené na 0 recenziách.
    CUREM C2000
    Jednoducho pohodlný, tuhý pamäťový matrac Curem s dvojvrstvovou konštrukciou jadra:
    vrstva antibakteriálnej pamäťovej peny vysokého objemu odľahčuje a podopiera, prináša pocit stavu „beztiaže“,7-zónová ortopedická vrstva BaseMaster dodáva odrazovú pružnosť, vzdušnosť a prirodzenú tuhosť. Inteligentná profilácia Curem-Core výhodne optimalizuje tuhosť podľa zaťaženia.
      Zvýhodnená cena 420€/ks platí pri kúpe dvoch matracov v štandardných rozmeroch do 100x200.Atypické rozmery do rozmeru 100x200 cm je možné zakúpiť s prirážkou 10%.Viac info. na stiahnutie nižšie.
     
    typ:                                              -penový matrac
    materiál:    -peny:CuremfoamTM Base Master a Super Volume Visco 85kg/m3
    poťah:
     
    -Curem Galaxy,odzipsovateľný, prateľný
    štandardné rozmery v cm:
     
    -80x200,90x200(80x195,85x195,90x190),100x200
    -120x200,140x200,160x200,180x200,200x200
    možnosť výroby atypu(šírka/dĺžka):
      -áno (na celé cm do rozmeru š.200 cm a dl.240 cm)
    -pre nacenenie atypického rozmeru nás kontajtujte tu
    výška:
     
    -20 cm
    nosnosť:
     
    -130 kg
    záruka:
     
    -na jadro matraca až 10 rokov.Záruka je regresívna.
    Viac info. na stiahnutie nižšie.
    doporučený rošt:   -lamelový(vyššia trieda roštov),príp.polohovateľný
    dodacia doba:   -pri štandardných rozmeroch 14 dní
    na stiahnutie:   Čo je to Curem?
    AKCIOVÝ LETÁK
     
       SPÝTAJTE SA NA PRODUKT
         
  • CUREM C3500
    918,00€459,00€
    CUREM C3500

    CUREM C3500

    text_manufacturer Hilding Anders text_modelCUREM C3500 text_availability text_instock
    text_price 459,00€ 918,00€
    Založené na 0 recenziách.
    CUREM C 3500
    Pohodlný, pamäťový matrac Curem s pevnejšou podporou a voliteľnou výškou 22/25 cm. Telesný i duševný pocit stavu beztiaže, pohodlia a odľahčenia tela pri súčasne pevnejšom pocite ležania vďaka 3-vrstvovej konštrukcii.Dve pamäťové a jedna pružná pena CuremfoamTM v špeciálnom poradí a pomere.Pamäťové peny CuremfoamTM s inteligentnou technológiou IQcomfort optimalizujú tuhosť podľa Vašej hmotnosti.
    Zvýhodnená cena 459€/ks(v.22cm)/496€/ks(v.25cm) platí pri kúpe dvoch matracov v štandardných rozmeroch do 100x200.Atypické rozmery do rozmeru 100x200 cm je možné zakúpiť s prirážkou 10%.Viac info. na stiahnutie nižšie.
     
    typ:                                              -penový matrac
    materiál:    -peny:CuremfoamTM BASE MASTER, SUPER SOFT Visco 50,SUPER VOLUME visco 85
    poťah:
     
    -Curem Galaxy,odzipsovateľný, prateľný
    štandardné rozmery v cm:
     
    -80x200,90x200(80x195,85x195,90x190),100x200
    -120x200,140x200,160x200,180x200,200x200
    možnosť výroby atypu(šírka/dĺžka):
      -áno (na celé cm do rozmeru š.200 cm a dl.240 cm)
    -pre nacenenie atypického rozmeru nás kontajtujte tu
    výška:
     
    -22 cm/25cm
    nosnosť:
     
    -130 kg
    záruka:
     
    -na jadro matraca až 10 rokov.Záruka je regresívna.
     Viac info. na na stiahnutie nižšie.
    doporučený rošt:   -lamelový(vyššia trieda roštov),príp.polohovateľný
    dodacia doba:   -pri štandardných rozmeroch 14 dní
    na stiahnutie:   Čo je to Curem?
    AKCIOVÝ LETÁK
     
       SPÝTAJTE SA NA PRODUKT
        matrac je možné vyskúšať na predajni
  • CUREM C4500
    992,00€496,00€
    CUREM C4500

    CUREM C4500

    text_manufacturer Hilding Anders text_modelCUREM C 4500 text_availability text_outstock
    text_price 496,00€ 992,00€
    Založené na 0 recenziách.
    CUREM C 4500
    Originálne poddajné pohodlie, ktoré Vás objíme a rozmazná. Najobľúbenejší matrac Curem s voliteľnou výškou 22/25/28 cm.
    Matrac vďaka 3- vrstvovej konštrukcii, tzn. použitím 2 pamäťových a 1 pružnej peny CuremfoamTM dokáže navodiť dokonalo poddajný pocit pri zachovaní vynikajúcej podpory.Je tuhy tak akurát.
    Zvýhodnená cena 496€/ks(v.22cm)/510€/ks(v.25cm)/572€/ks(v.28cm)platí pri kúpe dvoch matracov v štandardných rozmeroch do 100x200.Atypické rozmery do rozmeru 100x200 cm je možné zakúpiť s prirážkou 10%.Viac info. na stiahnutie nižšie.
     
    typ:                                              -penový matrac
    materiál:    -peny:CuremfoamTM Base Master, SUPER SOFT Visco 50,SUPER VOLUME visco 85
    poťah:
     
    -Curem Galaxy,odzipsovateľný, prateľný
    štandardné rozmery v cm:
     
    -80x200,90x200(80x195,85x195,90x190),100x200
    -120x200,140x200,160x200,180x200,200x200
    možnosť výroby atypu(šírka/dĺžka):
      -áno (na celé cm do rozmeru š.200 cm a dl.240 cm)
    -pre nacenenie atypického rozmeru nás kontajtujte tu
    výška:
     
    -22 cm/25cm/28cm
    nosnosť:
     
    -130 kg
    záruka:
     
    -na jadro matraca až 10 rokov.Záruka je regresívna.
     Viac info. na stiahnutie nižšie
    doporučený rošt:   -lamelový(vyššia trieda roštov),príp.polohovateľný
    dodacia doba:   -pri štandardných rozmeroch 14 dní
    na stiahnutie:   Čo je to Curem?
    AKCIOVÝ LETÁK
     
       SPÝTAJTE SA NA PRODUKT
        matrac je možné vyskúšať na predajni